Τώρα η ενέργεια της επιχείρησής σας γίνεται "πράσινη"

Η πρόσθετη υπηρεσία από τη ΔΕΗ που εγγυάται πως όση ποσότητα ενέργειας καταναλώνετε στην επιχείρησή σας, τόση παράγεται και δεσμεύεται για εσάς από Ανανεώσιμες Πηγές.

 • Δωρεάν οι 3 πρώτοι μήνες
 • Πιστοποιητικό πράσινης ενέργειας
 • Πάγια χρέωση 3,00€/μήνα για τις πρώτες 500 kWh ανά μήνα
 • 500 Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN

GreenPassPro

Προνόμια & Οφέλη
Δωρεάν οι 3 πρώτοι μήνες για αιτήσεις έως 31.07.2024
Πιστοποιητικό πράσινης ενέργειας για την κάλυψη της κατανάλωσης ενέργειας με Εγγυήσεις Προέλευσης GreenPass
Πάγια χρέωση 3,00€/μήνα για τις πρώτες 500 kWh ανά μήνα
Αυτοκόλλητα του λογοτύπου της υπηρεσίας GreenPassPro για την τοποθέτησή τους στους χώρους της επιχείρησής σας
Συγκεντρώστε 500 Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN με την ενεργοποίηση
Περιγραφή

Επιλέξτε το GreenPassPro για την επιχείρησή σας και στηρίξτε τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το GreenPassPro εξασφαλίζει ότι όση ποσότητα ενέργειας καταναλώνετε στην επιχείρησή σας, τόση ποσότητα παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές και δεσμεύεται για τη δική σας κατανάλωση από τη ΔΕΗ, τον μεγαλύτερο προμηθευτή* ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές στην Ελλάδα. 

Επιπλέον, σας παρέχουμε ό,τι χρειάζεστε για να επικοινωνήσετε στους πελάτες σας τη στήριξή σας προς τη βιώσιμη ανάπτυξη: πιστοποιητικό πράσινης ενέργειας ΔΕΗ, αυτοκόλλητα για τοποθέτηση στην επιχείρησή σας και προβολή του λογοτύπου σας στο website της ΔΕΗ.

Ακόμα, με την ενεργοποίηση του GreenPassPro συγκεντρώνετε 500 Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN με την υπηρεσία επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards Miles στο myΔΕΗ.

Προσθέστε το GreenPassPro εύκολα, με ένα κλικ, σε όποιο προϊόν ηλεκτρικού ρεύματος ΔΕΗ έχετε επιλέξει

Η υπηρεσία έχει διάρκεια 12 μήνες. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 6%. Για τις υπόλοιπες kWh του μήνα υπάρχει Μοναδιαία Χρέωση 0,00200€/kWh (πλέον ΦΠΑ).
Η προωθητική "δωρεάν οι 3 πρώτοι μήνες" αφορά την πάγια χρέωση.

*Πηγή: Μείγμα Προμηθευτή 2022 ΔΑΠΕΕΠ. Δείτε περισσότερα.

Χρήσιμα έγγραφα
Θέλω να μάθω περισσότερα

Τι είναι το GreenPassPro;

Το GreenPassPro είναι η εμπορική ονομασία των Εγγυήσεων Προέλευσης ηλεκτρικής ενέργειας που έχει παραχθεί από Ανανεώσιμες Πηγές και διαθέτει η ΔΕΗ.

Με την υπηρεσία GreenPassPro εγγυόμαστε ότι όση ενέργεια καταναλώνει η επιχείρησή σας, τόση δεσμεύεται μέσω εγγυήσεων προέλευσης από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ).

 

Τι είναι οι Εγγυήσεις Προέλευσης;

Οι Εγγυήσεις Προέλευσης αντιπροσωπεύουν τα δικαιώματα ιδιοκτησίας των περιβαλλοντικών, κοινωνικών και άλλων χαρακτηριστικών της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Συνιστούν ένα παράλληλο προϊόν της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ και εμπορεύονται μαζί ή χωριστά από την ηλεκτρική ενέργεια στην οποία αναφέρονται.

Πρόκειται για την "ταυτότητα" της ηλεκτρικής ενέργειας. Ο διαχωρισμός των περιβαλλοντικών χαρακτηριστικών της ενέργειας από την ίδια την ενέργεια που παράγεται από ΑΠΕ προσφέρει τη δυνατότητα προμήθειας των πράσινων χαρακτηριστικών της ενέργειας σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές από αυτές της παραγωγής τους.

Οι Εγγυήσεις Προέλευσης ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας αποτελούν τη βεβαίωση του Προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, στην προκείμενη περίπτωση της ΔΕΗ, προς εσάς, ότι για την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνετε στην επιχείρησή σας, παράγουμε ισόποση ενέργεια από συγκεκριμένες πιστοποιημένες ΑΠΕ και την έχει δεσμεύσει για αυτήν.

Το πλήθος των διαθέσιμων Εγγυήσεων Προέλευσης είναι πεπερασμένο και μπορεί να μεταβληθεί υπό φυσιολογικές συνθήκες, διότι εξαρτάται αντικειμενικά από τις καιρικές συνθήκες σε συνάρτηση με τον αριθμό, το μέγεθος και την παραγόμενη ισχύ των πιστοποιημένων σταθμών ΑΠΕ της ΔΕΗ. Επομένως, πρόκειται για ένα προϊόν περιορισμένης ποσότητας.

 

Από πού παράγεται η ενέργεια που θα δεσμεύεται για μένα;

Η ΔΕΗ είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ στη χώρα μας. Η εγκατεστημένη ισχύς των Υδροηλεκτρικών της σταθμών παραγωγής είναι της τάξης των 3000 MW, ενώ των Αιολικών και Φωτοβολταϊκών της σταθμών της τάξης των 200 MW.

 

Η ηλεκτρική ενέργεια στην επιχείρησή μου θα είναι "πράσινη" αν αγοράσω το GreenPassPro;

Η ηλεκτρική ενέργεια που φτάνει στις επιχειρήσεις μας μέσα από το Δίκτυο είναι "γκρι", γιατί πρόκειται για το μείγμα της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται με όλους τους τρόπους (π.χ. λιγνίτη, φυσικό αέριο, υδροηλεκτρική παραγωγή κ.τ.λ.).

Αγοράζοντας το GreenPassPro, ουσιαστικά αγοράζουμε "πράσινα χαρακτηριστικά" για την "γκρι" ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνουμε στην επιχείρησή μσας. Με αυτό τον τρόπο, μειώνουμε το ενεργειακό αποτύπωμα της επιχείρησής μας, δηλαδή τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και ταυτόχρονα υποστηρίζουμε την υλοποίηση επενδύσεων σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στη χώρα μας.

 

Σε τι θα ωφεληθώ αν το αγοράσω;

Η αγορά της υπηρεσίας GreenPassPro είναι μια δήλωση από την πλευράς σας ότι η επιχείρησή σας επιθυμεί να λειτουργεί με ένα βιώσιμο τρόπο που θα επιτρέψει και στις επόμενες γενεές να φτιάξουν και εκείνες τις δικές τους επιχειρήσεις! Το GreenPassPro είναι μια δήλωση και μια προσπάθεια για έναν πλανήτη πιο καθαρό και ένα μέλλον βιώσιμο.

Ακόμα, σας παρέχουμε ό,τι χρειάζεστε για την ενημέρωση των δικών σας πελατών σχετικά με τη δέσμευση της επιχείρησής σας να καταναλώνει ενέργεια από Ανανεώσιμες Πηγές Ενεργειας:

 • Πιστοποιητικό πράσινης ενέργειας ΔΕΗ
 • Αυτοκόλλητα GreenPassPro για τοποθέτηση στην επιχείρησή σας
 • Προβολή του λογοτύπου σας στο website της ΔΕΗ (η αναφορά της επιχείρησης στο website της ΔΕΗ, ως επιχείρηση με πράσινο ρεύμα, γίνεται κατόπιν συναίνεσης)

 

Συνδυάστε το GreenPassPro με τις πρόσθετες υπηρεσίες της ΔΕΗ

Ανακαλύψτε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας και κερδίστε πολλαπλά οφέλη!

Νιώστε ασφαλείς στην επιχείρησή σας!

Νιώστε ασφαλείς στην επιχείρησή σας!

Πρόσθετη υπηρεσία άμεσης τεχνικής βοήθειας FixItPro για όταν χρειαστείτε ξαφνικά ηλεκτρολόγο ή υδραυλικό στον επαγγελματικό σας χώρο.

 • 4,0€/μήνα με έκπτωση 50% για τους πρώτους 3 μήνες (έως 31.07.2024)
 • Κάλυψη κόστους 300€ ανά επίσκεψη τεχνικού
 • 500 Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN
 • Εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επιλέξτε τον τρόπο εξυπηρέτησης που προτιμάτε

Αναβαθμίστε τον browser σας

Για την περιήγηση στην ιστοσελίδα προτείνεται η αναβάθμιση του browser σας.

Ραντεβού Ραντεβού appointment form