Ανακαλύψτε προσφορές και εκπτώσεις από κορυφαία brand της αγοράς για όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας

  • Συνεργασία με κορυφαία brand της αγοράς
  • Εύκολη εξαργύρωση κουπονιών σε φυσικά καταστήματα ή online
Με ενδιαφέρει!

Συνδεθείτε στο myΔΕΗ, μπείτε στο ΔΕΗ myRewards Coupons και ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις.

ΔΕΗ myRewards Coupons

Προνόμια & Οφέλη
Συνεργασία με κορυφαία brand της αγοράς
Eξαργύρωση online ή στα φυσικά καταστήματα των συνεργατών
Αποκλειστικές προσφορές για τις ανάγκες της επιχείρησής σας
Περιγραφή

Δημιουργήσαμε αποκλειστικά για εσάς και την επιχείρησή σας το ΔΕΗ myRewards Coupons, ένα μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης με εκπτώσεις και προσφορές για κάθε σας ανάγκη.

Ξεκλειδώστε μοναδικές προσφορές και κουπόνια εκπτώσεων για μία σειρά από υπηρεσίες, προϊόντα τεχνολογίας, εξοπλισμό και πολλά ακόμα από κορυφαία brand της αγοράς. 

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στο πρόγραμμα επιβράβευσης της ΔΕΗ;

Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από το ΔΕΗ myRewards Coupons, το πρόγραμμα επιβράβευσης της ΔΕΗ, θα πρέπει να επιλέξετε τη σελίδα myRewards στον λογαριασμό σας στο ανανεωμένο myΔΕΗ. Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στο καινοτόμο site του ΔΕΗ myRewards Coupons, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο με τις προτιμήσεις σας, αφού πρώτα αποδεχτείτε τους όρους χρήσης της υπηρεσίας και συναινέσετε στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

 

Υπάρχει χρέωση για την υπηρεσία;

Το πρόγραμμα επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards Coupons παρέχει στους πελάτες της ΔΕΗ αποκλειστικές προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες, χωρίς καμία χρέωση απόκτησης προσφοράς.

 

Πώς μπορώ να δω τις διαθέσιμες προσφορές;

Με το που συμπληρώσετε επιτυχώς το ερωτηματολόγιο κατά την πρώτη σύνδεσή σας, θα μπορείτε να πλοηγηθείτε στο site ΔΕΗ myRewards Coupons και να ανακαλύψετε τις διαθέσιμες προσφορές. Προς διευκόλυνσή σας, οι προσφορές έχουν χωριστεί σε 9 μεγάλες κατηγορίες, ώστε να μπορέσετε να βρείτε αυτή που ταιριάζει στην ανάγκη σας κάθε φορά.

 

Πώς μπορώ να βρω τα κουπόνια μου;

Με την ολοκλήρωση απόκτησης του κουπονιού σας, το κουπόνι αποθηκεύεται αυτόματα στα διαθέσιμα κουπόνια σας, στη σελίδα "Κουπόνια". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διαθέσιμα φίλτρα για να δείτε τόσο τα ενεργά κουπόνια που έχετε προς εξαργύρωση και τα αγαπημένα σας κουπόνια, όσο και το ιστορικό των κουπονιών σας. Στο ιστορικό των κουπονιών σας μπορείτε να δείτε τα κουπόνια που έχουν εξαργυρωθεί αλλά και όσα έχουν λήξει.

 

Πώς γνωρίζω τις προϋποθέσεις εξαργύρωσης κάθε προσφοράς;

Σε κάθε διαθέσιμη προσφορά μπορείτε να δείτε τους όρους και προϋποθέσεις εξαργύρωσης. Οι όροι διαφοροποιούνται σε κάθε συνεργάτη, όποτε πρέπει να ελέγξετε τις προδιαγραφές για κάθε κουπόνι πριν από την απόκτηση του, για να βεβαιωθείτε ότι ικανοποίει τις ανάγκες σας.

 

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω το κουπόνι ΔΕΗ myRewards Coupons;

Η εξαργύρωση των κουπονιών γίνεται:

  • online για όσες προσφορές αφορούν αγορές online, οπότε θα πρέπει να προσθέσετε τον κωδικό που λάβατε στην ιστοσελίδα του συνεργάτη κατά την αγορά του προϊόντος/υπηρεσίας, βάσει των προδιαγραφών στο e-shop του εκάστοτε συνεργάτη
  • στα καταστήματα των συνεργατών επιδεικνύοντας το SMS/mail/pdf με τον κωδικό ΔΕΗ myRewards Coupons

Σημαντικό είναι να ελέγξετε τους όρους και προϋποθέσεις εξαργύρωσης του συνεργάτη, για να βεβαιωθείτε για την αποδεκτή διαδικασία σε κάθε περίπτωση από τους συνεργάτες.

 

Τι γίνεται στην περίπτωση που το κουπόνι μου έχει λήξει και δεν έχω προλάβει να το χρησιμοποιήσω;

Στην περίπτωση που έχετε αποκτήσει ένα κουπόνι και δεν χρησιμοποιήθηκε εντός του αναγραφόμενου χρονικού πλαισίου, δεν είναι εφικτό πλέον να το χρησιμοποιήσετε στις αγορές σας. Το πρόγραμμα συνεχώς ανανεώνει τις διαθέσιμες προσφορές του, οπότε μπορείτε να πλοηγηθείτε στη σελίδα "Προσφορές" και να αποκτήσετε ένα νέο κουπόνι που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

 

Δεν έλαβα SMS/mail. Τι μπορώ να κάνω;

Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει το SMS/mail με τον εκπτωτικό κωδικό της προσφοράς, μπορείτε να επιλέξετε "Επαναποστολή", ώστε να λάβετε εκ νέου τον εκπτωτικό κωδικό. Εάν εξακολουθείτε και αντιμετωπίζετε το ίδιο θέμα, θα προτείναμε να ελέγξετε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας, καθώς και ότι βρίσκεστε σε σημείο με επαρκές σήμα. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε το θέμα μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας ή να καλέσετε στην δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση 800-900-1000 και ένας καταρτισμένος εκπρόσωπος θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

 

Αναβαθμίστε τον browser σας

Για την περιήγηση στην ιστοσελίδα προτείνεται η αναβάθμιση του browser σας.

Ραντεβού Ραντεβού appointment form