ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Αλλαγή Προμηθευτή

Αλλαγή Προμηθευτή


Εάν θέλετε να αλλάξετε Προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας, μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα ΔΕΗ, ή να καλέσετε στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, στο 11770, ώστε να υπογράψετε νέα Σύμβαση Προμήθειας στο όνομά σας, προσκομίζοντας τα παρακάτω: 
  • τον τελευταίο λογαριασμό ρεύματος με τον τωρινό σας Προμηθευτή (εξοφλημένο ή ρυθμισμένο)
  • την ένδειξη του μετρητή σας 
  • την αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο(ή άλλο επίσημο σχετικό έγγραφο) 
  • αποδεικτικό του ΑΦΜ σας (επίδειξη οποιουδήποτε δημοσίου εγγράφου, π.χ. εκκαθαριστικό εφορίας, βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, δήλωση πληροφοριακών στοιχείων ακινήτου από TAXIS)
  • επιπλέον, για δική σας διασφάλιση είναι πιθανό να χρειαστείτε και αποδεικτικό υποβολής δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακινήτου ή αντίγραφο του συμβολαίου ιδιοκτησίας.
Υπογράφοντας νέα Σύμβαση Προμήθειας πρέπει να καταβληθεί και ένα ποσό ως εγγύησηΓια να πληροφορηθείτε σχετικά με το ποσό της εγγύησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, καλώντας στο 11770 αναφέροντας τον Αριθμό Παροχής του ακινήτου ή τον Λογαριασμό Συμβολαίου.

Στις περιπτώσεις υπογραφής από εξουσιοδοτημένο άτομο χρειάζεται επικυρωμένη πρωτότυπη εξουσιοδότηση θεωρημένη από Αστυνομική αρχή ή ΚΕΠ και η αστυνομική ταυτότητα του εξουσιοδοτούμενου.
   
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εφόσον η νέα Σύμβαση Προμήθειας παραμείνει στο ίδιο όνομα φυσικού προσώπου με αυτό που υπάρχει καταχωρημένο στο σύστημα του Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ), όπως αυτό έχει δηλωθεί από τον τωρινό σας Προμηθευτή τότε δεν απαιτείται ο έλεγχος Υπεύθυνης Δήλωσης Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ). Στην περίπτωση που η νέα Σύμβαση θα συναφθεί σε διαφορετικό όνομα, τότε θα απαιτηθεί η προσκόμιση ΥΔΕ στον Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ) εφόσον έχει λήξει η ισχύς της προηγούμενης. 


ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2017

E-bill & E-pay


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


X

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.