Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Σ.Δ. 3/22.01.2013

Σ.Δ. 3/22.01.2013


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ
ΤΗΣ 3ης/22.1.2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ


Θέμα: Παρακατάθεση αποζημίωσης της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ΟΠΚ1 κτηματικής περιοχής της Τοπικής Κοινότητας Ποντοκώμης του Δήμου Κοζάνης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, για αποζημίωση των δικαιούχων με προσωρινή τιμή μονάδας.

Το Συμβούλιο Διεύθυνσης ενέκρινε τα εξής: 

1) Την παρακατάθεση αποζημίωσης με προσωρινή τιμή μονάδας συνολικής δαπάνης  10.476.491,75 Ευρώ, ήτοι, 10.169.506,55 Ευρώ για δαπάνη αποζημίωσης δικαιούχων και 306.985,20 Ευρώ για δικαστική δαπάνη, για την αναγκαστική απαλλοτρίωση ΟΠΚ1 έκτασης 1.344.772,05 τ.μ. στην κτηματική περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Ποντοκώμης του Δήμου Κοζάνης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, για τις ανάγκες εκμετάλλευσης του Ορυχείου Καρδιάς.

2)  Την καταβολή του αναλογούντος Φόρου Μεταβίβασης Ακινήτων της τμηματικής παρακατάθεσης της ως άνω έκτασης της ΟΠΚ1 απαλλοτρίωσης που θα προσδιορισθεί από την αρμόδια ΔΟΥ και που ανέρχεται περίπου σε ποσοστό 4,5%.

Θέμα: Ανάθεση, μετά από διαδικασία πρόσκλησης περιορισμένου αριθμού εργολάβων, χωρίς προκήρυξη Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού, του Έργου της Διακήρυξης αριθ. 2012.007/ΛΚΔΜ : «Εκσκαφή αρχαιολογικής διερεύνησης 45.000 m3 στ. αγόνων υλικών με μηχανικά μέσα και χειρονακτικά, σε περιοχή σωστικής ανασκαφής στο Ορυχείο Πεδίου Αμυνταίου, μεταφορά και απόθεση των υλικών, σύμφωνα με τις οδηγίες των Προϊσταμένων της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας. Στον χώρο των ανασκαφών, θα καλυφθεί έκταση 9 στρεμμάτων περίπου με συστήματα φουσκωτών θόλων με δυνατότητα διαδοχικής μετακίνησης, τύπου frame tent, για την προστασία των εργαζομένων και των χώρων ανασκαφών από τις καιρικές συνθήκες».

Το Συμβούλιο Διεύθυνσης ενέκρινε την ανάθεση του παραπάνω έργου στην εταιρεία «ΝΕΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ», έναντι συνολικού τιμήματος 4.680.000 Ευρώ.

                                       --------------------------------------------------ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΚΔΕΠ


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.