Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Σ.Δ. 27/29.10.2014

Σ.Δ. 27/29.10.2014


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ
ΤΗΣ 27ης/29.10.2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ


Θέμα: Ανοικτός μειοδοτικός διαγωνισμός με αριθ. ΔΥΠΠ-1157 για την παροχή υπηρεσίας: «Εσωτερικός Καθαρισμός και Επισκευή Θερμοδομών Λεβήτων, Αναθωρακίσεις Κελυφών και Στροφείων Μύλων, Επισκευή Καυστήρων και Τροφοδοτών Λιγνίτη του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου».
- Κατακύρωση του πιο πάνω διαγωνισμού και ανάθεση της υπόψη παροχής υπηρεσίας.

Το Συμβούλιο Διεύθυνσης της ΔΕΗ Α.Ε. ενέκρινε την κατακύρωση του Διαγωνισμού με αριθ. ΔΥΠΠ-1157 και την ανάθεση της εκτέλεσης της παροχής Υπηρεσίας: «Εσωτερικός Καθαρισμός και Επισκευή Θερμοδομών Λεβήτων, Αναθωρακίσεις Κελυφών και Στροφείων Μύλων, Επισκευή Καυστήρων και Τροφοδοτών Λιγνίτη του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου» στη μειοδότρια Κοινοπραξία «Κ/Ξ ΤΕΦΑΡΜ ΕΠΕ – ΤΣΙΟΜΠΑΝΟΥ ΜΑΡ. & ΣΙΑ ΕΕ», έναντι συνολικού τιμήματος 1.815.944,23 Ευρώ και σύμφωνα με τους όρους της Διακήρυξης ΔΥΠΠ – 1157.

Θέμα: Μειοδοτικός Διαγωνισμός με αριθ. ΔΥΠΠ-903415 για την προμήθεια ελατών επιγομωμένων πλακών για στροφεία μύλων λιγνίτη των Ατμοηλεκτρικών Σταθμών (ΑΗΣ) Αγίου Δημητρίου, Αμυνταίου-Φιλώτα, Μελίτης, Καρδιάς και Πτολεμαΐδας.
- Επικύρωση των αποτελεσμάτων του πιο πάνω διαγωνισμού και ανάθεση της υπόψη προμήθειας.

Το Συμβούλιο Διεύθυνσης της ΔΕΗ Α.Ε. ενέκρινε την κατακύρωση του Διαγωνισμού με αριθ. ΔΥΠΠ-903415 και την ανάθεση προμήθειας ελατών επιγομωμένων πλακών για στροφεία μύλων λιγνίτη των Ατμοηλεκτρικών Σταθμών (ΑΗΣ) Αγίου Δημητρίου, Αμυνταίου – Φιλώτα, Μελίτης, Καρδιάς και Πτολεμαΐδας στο μειοδότη Οίκο «CERAMETAL se A.E», έναντι συνολικού τιμήματος 2.219.921,28 Ευρώ, σύμφωνα με τους όρους της Διακήρυξης ΔΥΠΠ-903415.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay

ΚΔΕΠ


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.