Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Σ.Δ. 27/29.10.2014

Σ.Δ. 27/29.10.2014


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ
ΤΗΣ 27ης/29.10.2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ


Θέμα: Ανοικτός μειοδοτικός διαγωνισμός με αριθ. ΔΥΠΠ-1157 για την παροχή υπηρεσίας: «Εσωτερικός Καθαρισμός και Επισκευή Θερμοδομών Λεβήτων, Αναθωρακίσεις Κελυφών και Στροφείων Μύλων, Επισκευή Καυστήρων και Τροφοδοτών Λιγνίτη του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου».
- Κατακύρωση του πιο πάνω διαγωνισμού και ανάθεση της υπόψη παροχής υπηρεσίας.

Το Συμβούλιο Διεύθυνσης της ΔΕΗ Α.Ε. ενέκρινε την κατακύρωση του Διαγωνισμού με αριθ. ΔΥΠΠ-1157 και την ανάθεση της εκτέλεσης της παροχής Υπηρεσίας: «Εσωτερικός Καθαρισμός και Επισκευή Θερμοδομών Λεβήτων, Αναθωρακίσεις Κελυφών και Στροφείων Μύλων, Επισκευή Καυστήρων και Τροφοδοτών Λιγνίτη του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου» στη μειοδότρια Κοινοπραξία «Κ/Ξ ΤΕΦΑΡΜ ΕΠΕ – ΤΣΙΟΜΠΑΝΟΥ ΜΑΡ. & ΣΙΑ ΕΕ», έναντι συνολικού τιμήματος 1.815.944,23 Ευρώ και σύμφωνα με τους όρους της Διακήρυξης ΔΥΠΠ – 1157.

Θέμα: Μειοδοτικός Διαγωνισμός με αριθ. ΔΥΠΠ-903415 για την προμήθεια ελατών επιγομωμένων πλακών για στροφεία μύλων λιγνίτη των Ατμοηλεκτρικών Σταθμών (ΑΗΣ) Αγίου Δημητρίου, Αμυνταίου-Φιλώτα, Μελίτης, Καρδιάς και Πτολεμαΐδας.
- Επικύρωση των αποτελεσμάτων του πιο πάνω διαγωνισμού και ανάθεση της υπόψη προμήθειας.

Το Συμβούλιο Διεύθυνσης της ΔΕΗ Α.Ε. ενέκρινε την κατακύρωση του Διαγωνισμού με αριθ. ΔΥΠΠ-903415 και την ανάθεση προμήθειας ελατών επιγομωμένων πλακών για στροφεία μύλων λιγνίτη των Ατμοηλεκτρικών Σταθμών (ΑΗΣ) Αγίου Δημητρίου, Αμυνταίου – Φιλώτα, Μελίτης, Καρδιάς και Πτολεμαΐδας στο μειοδότη Οίκο «CERAMETAL se A.E», έναντι συνολικού τιμήματος 2.219.921,28 Ευρώ, σύμφωνα με τους όρους της Διακήρυξης ΔΥΠΠ-903415.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2015

ΚΔΕΠ


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.