Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Σ.Δ. 14/12.05.2014

Σ.Δ. 14/12.05.2014


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 14ης/12.5.2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
 
 
Θέμα:
Πολιτική μετακίνησης Στελεχών σε άλλες θέσεις της αυτής ή ανώτερης θέσης της διοικητικής ιεραρχίας. 
 
Περίληψη: Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την πολιτική μετακίνησης των στελεχών της εταιρείας που μετακινούνται σε θέσεις του ίδιου επιπέδου καθώς επίσης και λόγω ανάθεσης καθηκόντων ανώτερου επιπέδου της διοικητικής ιεραρχίας που επιφέρουν μετεγκατάσταση σε άλλη Υπηρεσιακή Μονάδα που εδρεύει σε διαφορετικό νομό και σε απόσταση άνω των 80 Km από την Υπηρεσιακή Μονάδα στην οποία υπηρετεί το στέλεχος, με εξαίρεση την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (προκειμένου για τις ΒΕΜ Ορυχείων και Παραγωγής), ή σε διαφορετική Νήσο. 
 

Θέμα: Κύρωση Κανονισμού Μεταθετότητας και παραχώρηση κατοικίας από την Εταιρεία σε εργαζομένους για στελέχωση Μονάδων της Επιχείρησης με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. 
 
Περίληψη: Το Διοικητικό Συμβούλιο κύρωσε τον Κανονισμό Μεταθετότητας Προσωπικού ΔΕΗ Α.Ε. και ενέκρινε κίνητρο μετάθεσης/παραμονής μισθωτών σε Προβληματικές Περιοχές της χώρας, όπου είναι εγκατεστημένες Μονάδες της Εταιρείας. 
 

Θέμα: Χρηματοδότηση, από τη ΔΕΗ Α.Ε., της συνέχισης και ολοκλήρωσης του ανασκαφικού έργου στη ζώνη Ε (τελική) του αρχαιολογικού χώρου «Ανάργυροι ΧΙΙΙα» και της έναρξης του ανασκαφικού έργου στη ζώνη Α του αρχαιολογικού χώρου «Ανάργυροι VIIc» του Ορυχείου Πεδίου Αμυνταίου. 
 
Περίληψη: Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τη διάθεση του ποσού των 8.571.110 Ευρώ για τη διενέργεια ανασκαφικών εργασιών εντός του έτους 2014, για τη διάσωση και προστασία αρχαιολογικών ευρημάτων που πιθανά να βρεθούν στις θέσεις «Ανάργυροι ΧΙΙΙa» και «Ανάργυροι VIIc» του Δήμου Αμυνταίου του Νομού Φλώρινας, οι οποίες βρίσκονται μπροστά από το μέτωπο εκσκαφής του Ορυχείου Πεδίου Αμυνταίου. 

                                                    ------------------------------------- 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay

ΚΔΕΠ


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.