Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Σήμερα, εκτός απροόπτου, η ολική αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη

Σήμερα, εκτός απροόπτου, η ολική αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


                                                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Διοίκηση της ΔΕΗ έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σήμερα Κυριακή, λόγω των εργασιών για την ολική ηλεκτροδότηση του Νομού Κεφαλληνίας και Ιθάκης και των απαραίτητων λεπτών χειρισμών που απαιτούνται για την ηλέκτριση υπό Υψηλή Τάση του Υ/Σ Αργοστολίου, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε όλο το Νομό κατά τις ώρες 9:00 - 12:00.    

Μετά την επιτυχή ηλέκτριση του Υ/Σ Αργοστολίου θα αρχίσει η σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε όλο το Νομό. Μετά από πέντε ημέρες εντατικών εργασιών, κατά τις οποίες οι άνθρωποι και τα μέσα της Δ.Ε.Η. υπερέβησαν τα όριά τους για την αντιμετώπιση των εξαιρετικών περιστάσεων που παρουσιάστηκαν, η Διοίκηση της Δ.Ε.Η. νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους κατοίκους της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, για την υπομονή και την κατανόησή τους.

Για την αποτελεσματική ηλεκτροδότηση του Νομού, η Δ.Ε.Η. καλεί τους καταναλωτές των δύο νησιών, κατά τις πρώτες ώρες αποκατάστασης της παροχής να επιδείξουν φειδώ στην κατανάλωσή τους, γιατί η ξαφνική υπερβολική ζήτηση, ενώ δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα για το σύστημα, μπορεί να θέσει εκτός λειτουργίας ασφάλειες των σπιτιών τους, μετασχηματιστές της γειτονιάς τους, εξέλιξη που θα απαιτεί ορισμένο χρόνο για την επιδιόρθωσή τους.Αθήνα, 29.01.2006                                                                                         Από το Γραφείο Τύπου

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2017

E-bill & E-pay


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


X

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.