Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Σχετικά με την τιμολόγηση της "Αλουμίνιον της Ελλάδος"

Σχετικά με την τιμολόγηση της "Αλουμίνιον της Ελλάδος"


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που αφορούν στη σχέση της ΔΕΗ με την “Αλουμίνιον της Ελλάδας”, εκ μέρους της ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Το ζήτημα της τιμολόγησης της μονάδας της “Αλουμίνιον της Ελλάδας” έχει απασχολήσει επί 50 και πλέον έτη τη ΔΕΗ, αλλά και γενικότερα την Πολιτεία, περνώντας από διάφορες φάσεις, άλλοτε έντασης και άλλοτε ύφεσης. Είναι ένα θέμα με πολλές παραμέτρους, οικονομικές, νομικές, κοινωνικές και πολιτικές ακόμη, που στο σημερινό οικονομικό και ρυθμιστικό περιβάλλον έχει καταστεί ακόμη πιο περίπλοκο και που, σε κάθε περίπτωση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η ΔΕΗ έχει ενεργήσει πάντοτε με ιδιαίτερη προσοχή και υψηλό αίσθημα ευθύνης, με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων της, χάριν της ιδίας, των εργαζομένων της, αλλά και γενικότερα του ελληνικού λαού, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους του θέματος και χωρίς να παραγνωρίζει το γεγονός ότι η εν λόγω εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος πελάτης της.

Αποφεύγοντας να εισέλθουμε σε λεπτομέρειες ενός θέματος που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους μετόχους μας, τους εργαζομένους της Επιχείρησης, τους πελάτες μας, αλλά και γενικότερα τους Έλληνες πολίτες ότι έχουμε καταβάλει, Διοίκηση και Στελέχη της Επιχείρησης, και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε, τη δέουσα προσπάθεια και επιμέλεια για την αντιμετώπιση του θέματος, στις πτυχές που αφορούν στη ΔΕΗ, κατά τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.


Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2011                                           ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


X

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.