Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Σύνοδος του Διεθνούς Συμβουλίου Μεγάλων Ηλεκτρικών Δικτύων - Πρόεδρος Επιτροπής Μελέτης εξελέγη ο αντιπρόεδρος της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Νίκος Χατζηαργυρίου.

Σύνοδος του Διεθνούς Συμβουλίου Μεγάλων Ηλεκτρικών Δικτύων - Πρόεδρος Επιτροπής Μελέτης εξελέγη ο αντιπρόεδρος της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Νίκος Χατζηαργυρίου.


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου του Διεθνούς Συμβουλίου Μεγάλων Ηλεκτρικών Δικτύων (Conseil International des Grands Reseaux Electriques - CIGRE), ο καθηγητής κ. Νίκος Χατζηαργυρίου, αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε., εξελέγη πρόεδρος της Επιτροπής Μελέτης C6 με θέμα "Δίκτυα Διανομής και Διεσπαρμένη Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας". Είναι η πρώτη φορά κατά την οποία Έλληνας εκπρόσωπος, μέλος της Ελληνικής Επιτροπής CIGRE, καταλαμβάνει το παραπάνω αξίωμα, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ελληνική επιστημονική κοινότητα, η οποία ασχολείται με τα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας.

Το Διεθνές Συμβούλιο Μεγάλων Ηλεκτρικών Δικτύων αποτελείται από 56 Εθνικές Επιτροπές και έχει μέλη σε περισσότερες από 92 χώρες, ενώ κατά το τέλος του 2007 είχε 5.366 ατομικά μέλη. Στη Σύνοδο της CIGRE που διοργανώθηκε πρόσφατα στο Παρίσι, συζητήθηκαν θέματα μεγάλης σημασίας για τον κλάδο της ηλεκτρικής ενέργειας, που αφορούν σε εξοπλισμό των δικτύων, γραμμές και υποσταθμούς, μελέτες και λειτουργία του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας κλπ.

Τα συμπεράσματα της Συνόδου θα αποτελέσουν το αντικείμενο Ημερίδας που οργανώνεται από την Ελληνική Επιτροπή CIGRE τον Νοέμβριο 2008 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.


Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2008                                                                               ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


X

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.