Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Για λόγους συντήρησης και σύνδεσης με την εγκατάσταση αποθείωσης καυσαερίων, θα παραμείνει εκτός λειτουργίας για 90 ημέρες η Μονάδα ΙΙΙ του ΑΗΣ Μεγαλόπολης

Για λόγους συντήρησης και σύνδεσης με την εγκατάσταση αποθείωσης καυσαερίων, θα παραμείνει εκτός λειτουργίας για 90 ημέρες η Μονάδα ΙΙΙ του ΑΗΣ Μεγαλόπολης


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ


H ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει ότι, με βάση τον προγραμματισμό συντηρήσεων των Μονάδων Ηλεκτροπαραγωγής στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα, στις 12.09.08 τέθηκε εκτός λειτουργίας για ενενήντα ημέρες η Μονάδα Νο ΙΙΙ (300 MW) του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού (ΑΗΣ) στη Μεγαλόπολη.

Στο εν λόγω χρονικό διάστημα θα εκτελεσθούν αφενός, μεγάλης έκτασης συντηρήσεις και επισκευές και αφετέρου, θα συνδεθεί με τη Μονάδα η εγκατάσταση αποθείωσης καυσαερίων.

Σημειώνεται ότι, για το Έργο της αποθείωσης των καυσαερίων στη Μονάδα ΙΙΙΙ της Μεγαλόπολης η Επιχείρηση θα δαπανήσει το ποσό των 86,5 εκ. Ευρώ.

Η συμβολή του υπόψη έργου στο περιβάλλον είναι σημαντική, όχι μόνο για την περιοχή της Μεγαλόπολης, αλλά και για τη χώρα, αφού μειώνει τις εκπομπές του διοξειδίου του θείου (SO2) κατά 100.000 τόννους ετησίως, συμβάλλοντας έτσι στη συμμόρφωση της Ελλάδος με τις απαιτήσεις των Οδηγιών 2001/80/ΕΚ και 2001/81/ΕΚ.


Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2008                                                                        ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


X

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.