Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Δεν σχετίζεται με εγκαταστάσεις της ΔΕΗ η έκρηξη στο Πέραμα

Δεν σχετίζεται με εγκαταστάσεις της ΔΕΗ η έκρηξη στο Πέραμα


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΕΗ Α.Ε. διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά δημοσιεύματα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ότι έγινε έκρηξη σε εγκαταστάσεις δικής της ιδιοκτησίας και αρμοδιότητας στο Πέραμα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί εργαζόμενος.
Η πραγματικότητα έχει ως εξής:

  • Η υπηρεσία Βλαβών Πειραιά της ΔΕΗ έλαβε κλήση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία την Παρασκευή (12/9/08) και ώρα 16:00 για πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του πελάτη μας ΟΛΠ στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος.
  • Ο εν λόγω πελάτης τροφοδοτείται από τη ΔΕΗ με παροχή Μέσης Τάσης (20KV) την οποία μετασχηματίζει σε χαμηλή τάση με υποσταθμό δικής του ιδιοκτησίας και αποκλειστικής ευθύνης καλής λειτουργίας και τη διανέμει μέσω του δικτύου εσωτερικής εγκατάστασης αποκλειστικής του ευθύνης και αρμοδιότητας σε διάφορα σημεία των εγκαταστάσεών του.
  • Κατά τη μετάβαση του συνεργείου μας στις 16:35 διαπιστώθηκε ότι κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπήρχε στην παροχή της ΔΕΗ προς τον εν λόγω πελάτη.
  • Σύμφωνα με πληροφορίες παρευρισκομένων προς το συνεργείο της ΔΕΗ υπήρξε κάποιο πρόβλημα σε σημείο της εσωτερικής εγκατάστασης του πελάτη, το οποίο, σημειωτέον, βρίσκεται σε πολύ μεγάλη απόσταση από την παροχή της ΔΕΗ. Με βάση αυτή την πληροφορία το συνεργείο μας διέκοψε την παροχή ρεύματος του πελάτη και την επανέφερε στις 19:30 όταν ο αρμόδιος ηλεκτρολόγος μηχανικός του πελάτη προσκόμισε υπεύθυνη δήλωση καλής λειτουργίας των εσωτερικών του εγκαταστάσεών.


    Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2008                                                                   ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


X

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.