Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Oλοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου στις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας

Oλοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου στις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μετά την πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα χωριά της Εύβοιας χθες, σήμερα ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών των δικτύων και στους τέσσερις νομούς της Πελοποννήσου που είχαν πληγεί από τις πυρκαγιές.

Σήμερα κατά τις βραδυνές ώρες προβλέπεται να ηλεκτροδοτηθούν τα 14 χωριά της Αρκαδίας που παραμένουν ακόμη χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Με την ηλεκτροδότηση και των τελευταίων αυτών χωριών θα ανέλθει σε 408 συνολικά ο αριθμός των χωριών των τεσσάρων νομών της Πελοποννήσου και της Εύβοιας που επανηλεκτροδοτήθηκαν από την έναρξη των πυρκαγιών.

Οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών του δικτύου θα συνεχισθούν και κατά τις επόμενες ημέρες για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μεμονωμένοι πελάτες.

Στις εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης στους πέντε νομούς της χώρας (Αρκαδία, Ηλεία, Λακωνία, Μεσσηνία και Εύβοια) απασχολήθηκαν συνολικά 572 τεχνικοί της ΔΕΗ και των συνεργαζόμενων εργολάβων.

Μεγάλο μέρος των τεχνικών που συμμετείχαν στις εργασίες αποκατάστασης των βλαβών των δικτύων Μέσης και Χαμηλής Τάσης έχει έλθει από την υπόλοιπη Ελλάδα (Μακεδονία, Ήπειρο, Ιόνια Νησιά, Κυκλάδες και Κρήτη).

Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2007                                                                              ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay

ΚΔΕΠ


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.