Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Εγκαινιάστηκε το περίπτερο της ΔΕΗ Α.Ε. στην 72η ΔΕΘ από τον υπουργό Ανάπτυξης Δ. Σιούφα

Εγκαινιάστηκε το περίπτερο της ΔΕΗ Α.Ε. στην 72η ΔΕΘ από τον υπουργό Ανάπτυξης Δ. Σιούφα


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΔΕΗ Α.Ε. στην 72η ΔΕΘ πραγματοποίησε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Σιούφας παρουσία της Διοίκησης και των στελεχών της Επιχείρησης από ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.
Ο υπουργός Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι, η κυβέρνηση και το υπουργείο παρέχουν την άδεια στη ΔΕΗ να προχωρήσει στην αντικατάσταση όσων παλαιών μονάδων επιθυμεί με νέες ανεξαρτήτως συνολικής ισχύος.
Ο κ. Σιούφας στην ομιλία του εξήρε το ρόλο της ΔΕΗ στην αντιμετώπιση των ακραίων θερμοκρασιών που επικράτησαν εφέτος εξασφαλίζοντας την καλλίτερη κατά το δυνατόν λειτουργία του Συστήματος σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης, τον ΔΕΣΜΗΕ και τη ΡΑΕ.
Επίσης, ο κ. υπουργός ευχαρίστησε θερμά και συνεχάρη τα συνεργεία και όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ για τον ζήλο και την αυτοθυσία που επέδειξαν για την αποκατάσταση των βλαβών που προκάλεσαν οι πρωτοφανείς πυρκαγιές σε Πελοπόννησο και Εύβοια, δουλεύοντας νυχθημερόν με ρυθμούς πρωτόγνωρους, για να δοθεί ηλεκτρικό ρεύμα σε όλες τις πυρόπληκτες περιοχές.

Η ΔΕΗ είναι έτοιμη για την πραγματοποίηση ενός μεγάλου προγράμματος επενδύσεων εκσυγχρονισμού και επέκτασης του παραγωγικού δυναμικού και των δικτύων της που θα συμβάλλουν στην ουσιαστική βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς όλους τους πελάτες της.
Αυτό υπογράμμισε στην ομιλία του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Τάκης Αθανασόπουλος χθες στα εγκαίνια του περιπτέρου της Επιχείρησης στην 72η ΔΕΘ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Αθανασόπουλος ανέφερε ότι, με το Νέο Στρατηγικό Σχέδιο της ΔΕΗ Α.Ε. προβλέπεται η υλοποίηση των εξής βασικών στόχων:

  • Αντικατάσταση πολλών παλαιών μονάδων στο ηπειρωτικό σύστημα με νέες σύγχρονης τεχνολογίας και φιλικές στο περιβάλλον, συνολικής ισχύος 3.200 MW.
  • Αντιμετώπιση των διαρθρωτικών προβλημάτων του νησιωτικού συμπλέγματος της χώρας με την:
    - προώθηση της διασύνδεσης του ηπειρωτικού συστήματος με τα νησιά των Κυκλάδων,
    - αντικατάσταση παλαιών μονάδων σε Κρήτη, Ρόδο και άλλα νησιά, με νέες και
    - ανάπτυξη των ΑΠΕ σε αρκετά νησιά, διαφοροποιώντας το ενεργειακό μείγμα που χρησιμοποιούν.
  • Δημιουργία νέων πηγών εσόδων με τη δυναμική ανάπτυξη στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μέσω της θυγατρικής ΔΕΗ Ανανεώσιμες και την επέκταση της ΔΕΗ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη μέσω της SENCAP.
  • Εκσυγχρονισμός των δικτύων που θα εξασφαλίσει την ενίσχυση της αξιοπιστίας του Συστήματος και τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ηλεκτρικής ενέργειας προς τους πελάτες.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων συμμετοχής της ΔΕΗ ΑΕ στην 72η ΔΕΘ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Τάκης Αθανασόπουλος πραγματοποίησε ομιλία σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή όλων των στελεχών της Επιχείρησης στη Βόρεια Ελλάδα. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στις βασικές προτεραιότητες του Νέου Στρατηγικού Σχεδίου της ΔΕΗ - το οποίο θα δημοσιοποιηθεί μέσα στον επόμενο μήνα - και στο σημαντικό ρόλο των στελεχών για το μετασχηματισμό της Επιχείρησης σε μία σύγχρονη και ανταγωνιστική επιχείρηση με πελατοκεντρικό προσανατολισμό.
Επίσης, ο κ. Αθανασόπουλος επισκέφθηκε τον Περιφερειακό Τομέα Β. Ελλάδας, τον Τομέα Μεγάλων Πελατών Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Ελέγχου Διανομής.


Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2007                                                                          ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay

ΚΔΕΠ


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.