Η ΕΤΑΙΡΙΑ

TELLAS A.E. - Η νέα μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα

TELLAS A.E. - Η νέα μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

TELLAS A.E. - Η νέα μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα

Σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2003 στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μελά έγινε η ανακοίνωση του ονόματος, παρουσιάστηκε το λογότυπο και αναγγέλθηκε η έναρξη λειτουργίας της TELLAS Α.Ε., της νέας μεγάλης εταιρίας τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει το σημαντικότερο τηλεπικοινωνιακό φορέα μετά τον ΟΤΕ στην χώρα, σε σταθερή τηλεφωνία και υπηρεσίες Internet.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό οιΥπουργοί Οικονομίας & Οικονομικών κ. Ν. Χριστοδουλάκης, Ανάπτυξης κ. Α. Τσοχατζόπουλος και Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Χρ. Βερελής καθώς και οι Πρόεδροι της ΔΕΗ και της WIND. Παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της TELLAS και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Στ. Νέζης, αναφέρθηκε στην απόφαση για τη συμμετοχή της ΔΕΗ στην συγκεκριμένη επένδυση και την είσοδό της στην αγορά των τηλεπικοινωνιών με την συνεργασία της Ιταλικής WIND (κορυφαίας εταιρίας παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, κινητής τηλεφωνίας και Internet στην Ευρώπη). Παρουσίασε εν συντομία την πολύ καλή πορεία της ΔΕΗ και τις ισχυρές της οικονομικές επιδόσεις της τελευταίας διετίας, τονίζοντας ότι η υποδομή, το κύρος και η κερδοφορία της ΔΕΗ, βασικού μετόχου της TELLAS, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχή είσοδο και πορεία της νέας εταιρίας στο χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TELLAS κ. P. Quarenghi, παρουσίασε το επιχειρηματικό σχέδιο και τους στρατηγικούς στόχους της νέας εταιρίας η οποία θα προσφέρει υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και Ιnternet από τις αρχές Φεβρουαρίου 2003, σε οικιακούς χρήστες (συνδρομητές), σε ελεύθερους επαγγελματίες καθώς και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και μεγάλες εταιρίες, με πολύ καλή ποιότητα υπηρεσιών και εξυπηρέτησης σε ανταγωνιστικές τιμές.

Οι κατηγορίες υπηρεσιών που θα παρέχει η TELLAS στην ελληνική αγορά είναι:

  • Tellas 1738: Υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας

  • Tellas Web: Υπηρεσία προπληρωμένης πρόσβασης απ'ευθείας σύνδεσης (dial-up) για οικιακούς χρήστες που επιθυμούν να συνδέονται στο διαδίκτυο.

  • Tellas Call & Surf: Συνδυασμένη υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας και πρόσβασης απ'ευθείας σύνδεσης (dial-up) στο Internet για οικιακή χρήση.


Επιπλέον η TELLAS προσφέρει εξειδικευμένες ανταγωνιστικές υπηρεσίες για οικιακούς χρήστες, επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μεγάλες εταιρίες.

Η TELLAS, με επένδυση δεκαετούς ορίζοντα 650 εκατ. Ευρώ, φιλοδοξεί να κερδίσει σημαντικά μερίδια και των δύο αγορών (17% της σταθερής τηλεφωνίας και 15% της αγοράς Internet μέχρι το 2006). Συγκεκριμένα, η TELLAS στοχεύει σε 900.000 τηλεφωνικές γραμμές και 200.000 συνδέσεις Internet μέχρι το 2006.

Η είσοδος της TELLAS στις τηλεπικοινωνίες δίνει νέα ώθηση στην αγορά, ενισχύει την ανταγωνιστικότητα και προσφέρει οφέλη στους καταναλωτές και στην εθνική οικονομία.Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2003                                               Από το Γραφείο Τύπου της TELLAS Α.Ε.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2017

E-bill & E-pay


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


X

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.