Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Απάντηση της ΔΕΗ σε δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος

Απάντηση της ΔΕΗ σε δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΚύριε Διευθυντά,

Αναφορικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας σας στις 28/1/2006, με τίτλο "Πέμπτη μέρα με μπλακ αουτ και αυτοί κόβουν πίτες", το οποίο υπογράφει ο κ. Χρ. Κολώνας για δήθεν συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Δ. Μανιατάκη και του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Γρ. Αναστασιάδη σε κοπή πίτας της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, η ΔΕΗ διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι οιοσδήποτε από τους αναφερόμενους έλαβε μέρος τις τελευταίες ημέρες σε οποιαδήποτε κοπή πίτας ή άλλη εκδήλωση.

Τόσο ο Διευθύνων Σύμβουλος όσο και οι Γενικοί Διευθυντές βρίσκονται καθόλη τη διάρκεια της κρίσης σε 16ωρη βάση σε συνεχείς συσκέψεις και συνεργασίες με τα άλλα υπηρεσιακά κλιμάκια της Επιχείρησης για την άμεση παρακολούθηση των θεμάτων που προέκυψαν από την σφοδρή κακοκαιρία.
Επίσης θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι στην κοπή πίτας της Γενικής Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών , συμμετείχαν μόνο επτά (7) άτομα, δεν συμμετείχαν ο κ. Δ. Μανιατάκης και ο κ. Γρ. Αναστασιάδης, οι οποίοι βρίσκονταν όπως προαναφέρθει σε σύσκεψη διαρκείας, και δεν ακολούθησε κανενός είδους δεξίωση ή άλλου είδους εκδήλωση, οπότε είναι προφανές ότι είναι πλήρως αναληθή τα περί "κρασιών, μπουφέ, πειραγμάτων και τσούγκρισμα κρασοπότηρων".

Θεωρούμε αυτονόητο και απαραίτητο η επιστολή αυτή να τύχει της ίδιας προβολής με το δημοσίευμά σας, όπως δεοντολογικά επιβάλλεται.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay

ΚΔΕΠ


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.