Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Ειρήνη Τζαννέτου Γενική Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων & Οργάνωσης στη ΔΕΗ ΑΕ

Η Ειρήνη Τζαννέτου Γενική Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων & Οργάνωσης στη ΔΕΗ ΑΕ


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ Ειρήνη Τζαννέτου αναλαμβάνει Γενική Διευθύντρια
Ανθρωπίνων Πόρων & Οργάνωσης στη ΔΕΗ ΑΕ


Η σύνθεση της Ανώτατης Διοικητικής Ομάδας της ΔΕΗ ΑΕ ενισχύεται με την τοποθέτηση της κας Ειρήνης Τζαννέτου στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανθρωπίνων Πόρων & Οργάνωσης από 1ης Ιουνίου 2008. Η κα Τζαννέτου είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στη ΔΕΗ ΑΕ.

Η κα Ειρήνη Τζαννέτου είναι σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού και οργάνωσης στη ΔΕΗ ΑΕ από το Νοέμβριο 2007. Από το 2003 έως το 2007 διετέλεσε σε θέσεις ανώτερου συμβούλου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, τη HayGroup ΑΕ και τη Blanchard International. Στο διάστημα 2001-2003 διετέλεσε διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων στη Δέλτα Συμμετοχών ΑΕ (νυν Vivartia). Από το 1998 έως το 2000 εργάστηκε στη Citibank ως αντιπρόεδρος και αναπληρώτρια γενική διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού. Επίσης, έχει εργαστεί στην εταιρεία ACNielsen (1996-1998) ως διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων στην Ελλάδα και στην Κεντροανατολική Ευρώπη και στην KPMG Ελλάδας ως σύμβουλος (1994-1996). Παράλληλα, διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Human Resources Management του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι πτυχιούχος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό τίτλο MSc και PhD από το University of Manchester Institute of Science & Technology.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε. κ Τάκης Αθανασόπουλος δήλωσε τα ακόλουθα:
"Η ΔΕΗ, για να συνεχίσει να δραστηριοποιείται με επιτυχία και στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον της ενέργειας, πρέπει να προσαρμόσει την επιχειρησιακή της κουλτούρα και να αναβαθμίσει τις μεθόδους εργασίας και τις διαδικασίες λήψης διοικητικών αποφάσεων. Η κα Ειρήνη Τζαννέτου αναλαμβάνει το δύσκολο έργο του σχεδιασμού και της υλοποίησης σύγχρονων συστημάτων διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και οργάνωσης, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση του περιβάλλοντος εργασίας και τη διασφάλιση άριστων εργασιακών σχέσεων".


Αθήνα, 22 Μαίου 2008                                                                                     ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay

ΚΔΕΠ


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.