Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Σχετικά με την επιστολή της ΕΤΕ-ΔΕΗ προς τους υποψηφίους της Προκήρυξης 1/2007

Σχετικά με την επιστολή της ΕΤΕ-ΔΕΗ προς τους υποψηφίους της Προκήρυξης 1/2007


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη έκπληξη η ΔΕΗ πληροφορήθηκε ότι, η συνδικαλιστική οργάνωση "Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ" (ΕΤΕ ΔΕΗ) απέστειλε σε υποψηφίους της Προκήρυξης 1/2007 επιστολή με την οποία τους "πληροφορεί" ότι δήθεν πέτυχαν στο διαγωνισμό για πρόσληψη.
Προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και να υπάρξει έγκυρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, η Επιχείρηση διευκρινίζει τα ακόλουθα:

  • Δεδομένου ότι τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού δεν έχουν μέχρι σήμερα οριστικοποιηθεί από το ΑΣΕΠ, δηλώνει προς οιανδήποτε κατεύθυνση ότι δεν αναλαμβάνει καμιά ευθύνη έναντι των υποψηφίων εργαζομένων που έλαβαν τη σχετική ανακοίνωση.
  • Ουδέποτε παρεσχέθη από τη ΔΕΗ στην ανωτέρω ή σε άλλη συνδικαλιστική οργάνωση ή σε εκπροσώπους τους οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με στοιχεία επιτυχόντων πλην εκείνων που έχουν δημοσιευτεί επίσημα από τη ΔΕΗ Α.Ε.
  • Δηλώνει ότι, σε καμία περίπτωση δεν επιδιώκει να εμπλακεί στις εσωτερικές διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων της, ευνοώντας κάποιες από αυτές τις οργανώσεις του, μέσω παραχώρησης πληροφοριών ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.
  • Θεωρεί ότι η σχετική επιστολή είναι πέραν πάσης δεοντολογίας, καθώς είναι ανεπίτρεπτο να επιχειρούνται πρωτοφανείς διαδικασίες δημοσιοποίησης αποτελεσμάτων, πριν αυτά οριστικοποιηθούν μέσω όλων των νομίμων διαδικασιών.


Αθήνα, 18 Ιουνίου 2009                                                                                    ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay

ΚΔΕΠ


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.