Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Χρήση Ηλεκτρισμού

Χρήση Ηλεκτρισμού


9.  Χρήση ηλεκτρισμού

Η αντικατάσταση ορυκτών καυσίμων με ηλεκτρισμό σε διάφορες εφαρμογές έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση του περιβάλλοντος.

Η ΔΕΗ συμμετέχει στο ερευνητικό Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα GREEN e-motion, της πρωτοβουλίας της ευρωπαϊκής βιομηχανίας ηλεκτρισμού για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα (European Green Cars Initiative EGCI), με 42 partners από 12 ευρωπαϊκές χώρες (http://www.greenemotion-project.eu/partners/index.php ).

Πρόκειται για ένα μεγάλης προβολής και εξαιρετικά φιλόδοξο πρόγραμμα που στόχο έχει να ομογενοποιήσει όλα τα πιλοτικά έργα της Ευρώπης σχετικά με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και να εφαρμόσει την συγκεκριμένη εμπειρία και τα standards σε 3 νέα πιλοτικά έργα, ένα εκ των οποίων θα υλοποιηθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κοζάνη.

Ο φωτισμός είναι ένας τομέας στον οποίο η τεχνολογική ανάπτυξη μπορεί να συμβάλει στην αποδοτικότερη χρήση της ενέργειας και μεγαλύτερη άνεση στο χρήστη.

Η ΔΕΗ παρέχει υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας από τον οδοφωτισμό σε συνεργασία με Δήμους της χώρας υλοποιώντας συμβόλαια ενεργειακής απόδοσης.Έχει αναπτύξει την σχετική τεχνογνωσία, έχει εκπαιδεύσει τεχνικό προσωπικό για την εκτέλεση μετρήσεων και την σύνταξη μελετών και έχει διαπιστεύσει από το ΕΣΥΔ το σχετικό εργαστήριο.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2017

E-bill & E-pay


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


X

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.