Δήλωση του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ Α.Ε. κ.Μ.Παναγιωτάκη σχετικά με τη συμφωνία για τον ΑΔΜΗΕ

Σχετικά με τη συμφωνία για τον ΑΔΜΗΕ στην οποία κατέληξε η κυβέρνηση μετά από μακρές και επίπονες διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, κρίνονται σκόπιμες οι ακόλουθες επισημάνσεις:

Είναι αυτονόητο ότι η διοίκηση της ΔΕΗ θα στηρίξει την προσπάθεια του βασικού μας μετόχου για την υλοποίηση της συμφωνίας με τον πιο αποδοτικό τρόπο τόσο για την επιχείρηση όσο και για τους λοιπούς μετόχους.

Άλλωστε υπάρχουν αρκετά σημαντικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά τον πλέον ορθό και αποτελεσματικό τρόπο, ώστε να διασφαλισθεί, όπως δήλωσε και ο αρμόδιος υπουργός, πλήρως η κατά το 100% αποζημίωση της ΔΕΗ και κατ´ επέκταση το συμφέρον της επιχείρησης με απόλυτο σεβασμό έναντι των δικαιωμάτων όλων των μετόχων.

Η διοίκηση της ΔΕΗ θα συνεχίσει, μαζί με τα στελέχη και τους εργαζόμενους του Ομίλου, με ακόμη μεγαλύτερη δέσμευση την προσπάθεια για την υλοποίηση των στόχων μας για την ενίσχυση και ανάπτυξη του Ομίλου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του 49% των μετοχών της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε