ΔΕΗ: Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από νέα εκπτωτική πολιτική

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ

ΔΕΗ: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΔΕΗ, μένοντας πιστή στη στρατηγική επιχειρησιακή επιλογή της για στήριξη του παραγωγικού ιστού της χώρας, μετά από τις τιμολογιακές μειώσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανακοινώνει σημαντικά εμπορικά κίνητρα μέσω νέας εκπτωτικής πολιτικής προς τις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με υλοποίηση από την 1η Ιανουαρίου 2015.

Mε τον τρόπο αυτό η ΔΕΗ ΑΕ αποδεικνύει στην πράξη ότι στέκεται δίπλα στον επαγγελματία καταναλωτή ηλεκτρικής ενέργειας, βοηθώντας σημαντικά στη μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησής του και  ενισχύοντας την προσπάθειά του για βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς του.

Η νέα εκπτωτική πολιτική αφορά εταιρείες και επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας με παροχές στη Χαμηλή και Μέση τάση, οι οποίοι  καταναλώνουν τουλάχιστον  1Gwh ανά έτος, αφορά δηλαδή  σε περίπου 30.000 παροχές ηλεκτρικού ρεύματος επαγγελματικών εγκαταστάσεών τους.

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες αυτές  επιβραβεύονται με κλιμακούμενο ποσοστό έκπτωσης  το οποίο ποικίλει ανάλογα με το ύψος της κατανάλωσης και θα κυμαίνεται μεταξύ  2% έως 5,5% στα σημερινά τιμολόγια.

Η νέα εκπτωτική πολιτική  προστίθεται στη μείωση τιμών που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2014 και που αφορούσε κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ  σήμερα επιβραβεύει τις μεσαίες, μεγάλες εταιρείες και επιχειρηματικούς ομίλους ανάλογα με το συνολικό ύψος της κατανάλωσής τους, καθιστώντας τα επαγγελματικά  τιμολόγια της ΔΕΗ ως τα πλέον ανταγωνιστικά για την ενίσχυση και ανάπτυξη του επιχειρείν  στη χώρα μας.

Η ΔΕΗ ΑΕ με την τεχνογνωσία που απέκτησε στην 64χρονη διαδρομή της στην ελληνική κοινωνία είναι ο πλέον χρήσιμος και σταθερός  συνεργάτης που στηρίζει τον παραγωγικό ιστό του τόπου στην προσπάθεια για ανάκαμψη και έξοδο από την οικονομική κρίση που βιώνει η πατρίδα μας.

Αθήνα 17.10.2014                                                                                                                     Από το Γραφείο Τύπου

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2017

X