Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Έκθεση φωτογραφίας της ΔΕΗ Α.Ε. στην Καλαμάτα

Έκθεση φωτογραφίας της ΔΕΗ Α.Ε. στην Καλαμάτα


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 
 
 
 
                                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Μια μοναδική Έκθεση Φωτογραφίας από το Ιστορικό Αρχείο της ΔΕΗ με θέμα «Η ΔΕΗ και ο Εξηλεκτρισμός της Ελλάδας» πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας (Αριστομένους 33), η οποία θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι και αύριο 3 Δεκεμβρίου 2013.
Σχετικά με την Έκθεση Φωτογραφίας επισημαίνονται τα ακόλουθα:

• Η Έκθεση καλύπτει μια ιστορική περίοδο που ξεκινάει από το 1889 και φθάνει έως τις μέρες μας. Έτσι, οι επισκέπτες μέσα από περισσότερες από 100 μεγάλες φωτογραφίες της προπολεμικής και της μεταπολεμικής περιόδου, αλλά και από έγγραφα για τις 18 μεσσηνιακές εταιρείες ηλεκτρισμού κλπ, έχουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν τις τεράστιες αλλαγές που έφερε ο Ηλεκτρισμός στην Ελληνική Κοινωνία και Οικονομία.

• Οι φωτογραφίες για τον αγροτικό εξηλεκτρισμό, την αξιοποίηση του ρεύματος για την εκβιομηχάνιση της χώρας, τα μεγάλα ενεργειακά έργα της ΔΕΗ στην Πελοπόννησο, την ταχύτατη ανάπτυξη της χρήσης οικιακών ηλεκτρικών συσκευών κλπ αναδεικνύουν τη μοναδική κοινωνική και αναπτυξιακή συμβολή της ΔΕΗ στην πλήρη αλλαγή των δομών της Οικονομίας και τους τρόπους διαβίωσης των νοικοκυριών.

• Τέλος, στην Έκθεση παρουσιάζεται ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό από την Έκθεση Οικιακών Ηλεκτρικών Συσκευών που είχε οργανώσει η ΔΕΗ …το 1962 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας!

Τα εγκαίνια της Φωτογραφικής Έκθεσης πραγματοποίησε ο υφυπουργός ΠΕΚΑ κ. Ασημάκης Παπαγεωργίου – την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου – παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα, του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ κ. Αρθούρου Ζερβού, του προέδρου του Μανιατάκειου Ιδρύματος κ. Δημήτρη Μανιατάκη, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κρατικών υπηρεσιών, παραγωγικών τάξεων κλπ και ανωτάτων στελεχών και εργαζομένων της ΔΕΗ. 
 

 Το έντυπο της ΔΕΗ για την Ιστορία του Εξηλεκτρισμού της Μεσσηνίας ΑΘΗΝΑ 2.12.2013                                                                             ΑΠΟ TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay

ΚΔΕΠ


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.