Συνεργασία της ΔΕΗ Α.Ε. με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Την υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με την κάλυψη των δαπανών για τρεις (3) Επώνυμες Έδρες και την ανάπτυξη επιστημονικής και ερευνητικής δραστηριότητας αποφάσισε η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.
Το σχετικό πρόγραμμα είναι τετραετούς διάρκειας και θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΔΕΗ, σε αναγνώριση των μακροχρόνιων δεσμών συνεργασίας της με τις Τοπικές Κοινωνίες της Δυτικής Μακεδονίας.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Αρθούρος Ζερβός, εκπροσωπώντας την Επιχείρηση, θα υπογράψει Προγραμματική Συμφωνία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα περιλαμβάνει το πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας, το γνωστικό αντικείμενο των Επώνυμων Εδρών, κοινές δράσεις σε όφελος των Τοπικών Κοινωνιών κ.λπ.

Αθήνα, 14 Μαΐου 2012                                                                        ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2017

X