Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Ευρεία σύσκεψη στο Μεσολόγγι για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων στον Αχελώο

Ευρεία σύσκεψη στο Μεσολόγγι για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων στον Αχελώο


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

                                                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 12/1/2006 κλιμάκιο της ΔΕΗ με επικεφαλής το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Επιχείρησης κ.Δημ. Μανιατάκη και τον καθ΄ ύλην αρμόδιο ΓΔ/Π κ. Α. Μιζάν μετέβησαν στο Μεσολόγγι για να πάρουν μέρος στη σύσκεψη, που έγινε στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, με πρωτοβουλία του Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημ. Σταμάτη. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η εξέταση της κατάστασης που δημιουργήθηκε σε μεγάλο μέρος του Νομού, στην Λεκάνη Απορροής του Ποταμού Αχελώου και τις τεχνητές και φυσικές λίμνες (Κρεμαστά, Καστράκι, Στράτος, Τριχωνίδα, Οζερός) από τις πρωτοφανείς σε ένταση και διάρκεια βροχοπτώσεις.

Στη σύσκεψη που έγινε συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ.Π.Καββαδάς, ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, ο Αναπλ. Νομάρχης κ. Δημ. Γεροπάντας, ο Γενικός Δ/ντής Υδραυλικών Έργων ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Ν. Τυπάλδος και άλλα Υπηρεσιακά Στελέχη των εμπλεκομένων φορέων.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, αναλύθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα και οι δυσκολίες που δημιουργήθηκαν από τις πλημμύρες και συζητήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα για την αντιμετώπιση ενδεχομένων νεώτερων δυσμενών καιρικών καταστάσεων.

Τα έργα που θα πρέπει να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό θα έχουν ως αποτέλεσμα την διεύρυνση της κοίτης του ποταμού Αχελώου, από το Φράγμα του Στράτου μέχρι τις εκβολές του στο Ιόνιο Πέλαγος, έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η αναγκαία παροχετευτικότητα του ποταμού.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης διαπιστώθηκε η άριστη συνεργασία όλων των ενδιαφερομένων και η πρόθεση της ΔΕΗ αλλά και των λοιπών αρμόδιων φορέων να δεσμευθούν σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης έργων με τα οποία θα περιορισθούν στο μέλλον τα χρονίζοντα προβλήματα που δημιουργούνται στη περιοχή από ακραία καιρικά φαινόμεναΑθήνα, 13 Ιανουαρίου 2006                                                                                      Από το Γραφείο Τύπου

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay

ΚΔΕΠ


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.