Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Ενημέρωση για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης λόγω κακοκαιρίας

Ενημέρωση για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης λόγω κακοκαιρίας

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


                                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την αντιμετώπιση των αντίξοων καιρικών συνθηκών, η ΔΕΗ και το προσωπικό της τέθηκαν από το Σάββατο 21/1/2006 σε κατάσταση ετοιμότητας, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής ηλεκτροδότησης της χώρας.
Οι μονάδες ηλεκτροπαραγωγής βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία και η παραγόμενη ενέργεια επαρκεί για την κάλυψη της αυξημένης ζήτησης.

Οι παροδικές διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε ορισμένες περιοχές της χώρας που οφείλονται, κατά κανόνα, σε βλάβες του εναέριου δικτύου μεταφοράς και διανομής αποκαθίστανται στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Η ΔΕΗ ζητά την κατανόηση των πελατών της για τις περιπτώσεις εκείνες που η επαναφορά της ηλεκτροδότησης γίνεται με καθυστέρηση, η οποία κυρίως οφείλεται στην αδυναμία πρόσβασης στο χώρο όπου έχουν σημειωθεί οι βλάβες.

Οι πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες και οι θυελλώδεις άνεμοι που έπληξαν την χώρα, ιδιαίτερα την Δυτική Ελλάδα, προκάλεσαν την κατάρρευση ενός αριθμού πυλώνων υψηλής τάσης στο νησί της Κεφαλλονιάς, τόσο από την πλευρά τροφοδοσίας του από τη Λευκάδα όσο και από την πλευρά τροφοδοσίας του από τη Ζάκυνθο.
Η κατάρρευση των πυλώνων και από τις δύο πλευρές ηλεκτροδότησης του νησιού έθεσε το δίκτυο εκτός λειτουργίας στις 24.01.2006 από τις 02:00.
Παρά την απαγόρευση απόπλου, η ΔΕΗ σε συνεννόηση με το ΥΠΑΝ, το ΥΠΕΘΑ και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, αποστέλλει με οχηματαγωγό πλοίο ενισχυμένα συνεργεία στο νησί, για την αποκατάσταση των ζημιών το συντομότερο δυνατό.

Αθήνα, 24.01.2006                                                                                                ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2017

E-bill & E-pay


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


X

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.