Η ΔΕΗ

Είμαστε η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και για 70 χρόνια αποτελούμε κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας.

Η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας.

Η ΔΕΗ ιδρύθηκε το 1950 και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2001. Είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με δραστηριότητες στην παραγωγή, διανομή και  πώληση ηλεκτρικής ενέργειας στους καταναλωτές. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας περίπου 6 εκατ. πελάτες σε όλη τη χώρα.

Διαθέτει 10,4 GW παραγωγικού δυναμικού στην Ελλάδα, με θερμικούς και υδροηλεκτρικούς σταθμούς καθώς και εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Έχει στην κυριότητά της το δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας  με  Ρυθμιζόμενη Περιουσιακή Βάση € 3 δισ. περίπου, διαχειριστής του οποίου είναι η θυγατρική εταιρεία ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Η ΔΕΗ φέρνει την ηλεκτροκίνηση και αλλάζει για πάντα τις μετακινήσεις μας. Ένας ολόκληρος κόσμος νέων υπηρεσιών, σχεδιασμένες γύρω από τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, που βασίζονται στην πράσινη ενέργεια και μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης.

Αναβαθμίστε τον browser σας

Για την περιήγηση στην ιστοσελίδα προτείνεται η αναβάθμιση του browser σας.

Ραντεβού Ραντεβού appointment form