Εργασιακό Περιβάλλον

Μας αρέσει να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις και μας ενώνουν κοινές αξίες και πεποιθήσεις.

Στη ΔΕΗ λειτουργούμε ως οικογένεια.

Δουλεύουμε ομαδικά, δείχνουμε εμπιστοσύνη, νοιαζόμαστε για τις επιθυμίες και τις ανησυχίες των ανθρώπων μας, έχουμε πάθος με τη δουλειά μας και μας αρέσει να καινοτομούμε, να εκπαιδευόμαστε, να αναπτυσσόμαστε και να τολμάμε με σεβασμό για ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για όλους. 

"Η εργασιακή ειρήνη και η εποικοδομητική συνεργασία είναι το όπλο μας στο δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι του ανταγωνισμού. Στόχος όλων μας είναι η ΔΕΗ σύντομα να αποκτήσει ηγετικό ρόλο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη ΝΑ Ευρώπη".

Γεώργιος Στάσσης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος


Φροντίζουμε διαρκώς για τη διαμόρφωση ενός εργασιακού περιβάλλοντος ίσων ευκαιριών και αμοιβαίου σεβασμού, χωρίς διακρίσεις. Υιοθετούμε μία συμπεριληπτική κουλτούρα με ενσυναίσθηση, που προωθεί την ουσιαστική ισότητα ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, φυλής, χρώματος, καταγωγής, εθνικής ή εθνοτικής προέλευσης των εργαζομένων μας.

Το Νοέμβριο του 2018 μάλιστα, ως μέλη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Hellas) και του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρήσεων «CEASE», υπογράψαμε τη Χάρτα των Επιχειρήσεων για την καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών. Σε αυτό το πλαίσιο, 22 στελέχη της εταιρείας μας το 2019 συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό εργαστήριο, που διοργάνωσε το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Αναβαθμίστε τον browser σας

Για την περιήγηση στην ιστοσελίδα προτείνεται η αναβάθμιση του browser σας.

Ραντεβού Ραντεβού appointment form