Πρακτική άσκηση φοιτητών

Στη ΔΕΗ κάθε χρόνο υποδεχόμαστε συνολικά κατά μέσο όρο 250 φοιτητές - σπουδαστές ΑΕΙ, πρώην ΤΕΙ, Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ), Μαθητείας ΟΑΕΔ, Ι.Ε.Κ. και απόφοιτων Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ).

Θέλουμε να είμαστε κοντά στους νέους ανθρώπους, να τους ακούμε, να τους μαθαίνουμε και να τους προσφέρουμε τη δυνατότητα της πραγματικής εργασιακής εμπειρίας μέσα σε έναν μεγάλο οργανισμό ραγδαίων εξελίξεων, υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών, όπως ο δικός μας.

Μέσα από την πρακτική άσκηση, θα αξιοποιήσετε τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις στην πράξη, θα έρθετε σε επαφή με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, θα εξοικειωθείτε με συστήματα, εργαλεία, διαδικασίες και καλές πρακτικές του αντικειμένου ενδιαφέροντος σας, θα δοκιμάσετε τις δεξιότητες σας στη διαχείριση προθεσμιών και παραδοτέων και θα αναπτύξετε σημαντικές επιχειρησιακές δεξιότητες, όπως αυτή της ευελιξίας, της ενσυναίσθησης, της ομαδικότητας και της διαχείρισης προκλήσεων και απαιτητικών καταστάσεων.

Αν λοιπόν σας αρέσει να βγαίνετε έξω από τη ζώνη άνεσης σας, αν έχετε θέληση για μάθηση, αν είστε ομαδικοί και αν μοιράζετε το όραμά μας να δημιουργήσουμε ένα  βιώσιμο ενεργειακά κόσμο, τότε δηλώστε το ενδιαφέρον σας για να κάνετε την πρακτική σας άσκηση μαζί μας στον τομέα ειδίκευσής σας!

Αναβαθμίστε τον browser σας

Για την περιήγηση στην ιστοσελίδα προτείνεται η αναβάθμιση του browser σας.

Ραντεβού Ραντεβού appointment form