Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να υποβάλλω υποψηφιότητα για μία θέση εργασίας στη ΔΕΗ;

Μέσω της εταιρικής μας ιστοσελίδας, μπορείτε να βρείτε τις προκηρύξεις τακτικού και έκτακτου προσωπικού και να συμπληρώσετε ακολούθως τη φόρμα υποβολής της υποψηφιότητάς σας.

Μπορώ να υποβάλλω υποψηφιότητα για παραπάνω από μία θέσεις;

Μπορείτε να συμμετάσχετε σε όσες προκηρύξεις σας ενδιαφέρουν, εφόσον καλύπτετε τα απαιτούμενα προσόντα. Σε κάθε προκήρυξη ορίζεται ο μέγιστος αριθμός των επιμέρους θέσεων προτίμησης, τις οποίες μπορείτε να δηλώσετε στην αίτησή σας.

Τι είδους τεστ χρησιμοποιείτε για την αξιολόγηση;

Τα τεστ διαφέρουν ανάλογα με τις θέσεις εργασίας προς κάλυψη, τις δεξιότητες που θέλουμε να διαγνώσουμε και την εμπειρία που επιζητούμε. Κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούμε το εργαλείο της δομημένης συνέντευξης και συμπληρωματικά, αν κάτι τέτοιο κρίνεται απαραίτητο, χρησιμοποιούμε τεστ προσωπικότητας, τεστ τεχνικών δεξιοτήτων, role plays και case studies.    

Θα λαμβάνω ανατροφοδότηση για την πορεία της αίτησής μου;

Όλοι οι υποψήφιοι που θα υποβάλουν αίτηση για μία θέση, θα λαμβάνουν ανατροφοδότηση μέσω email από την εταιρεία, σε συγκεκριμένα βήματα της διαδικασίας της προκήρυξης για την πορεία της αίτησής τους.

Για πόσο χρονικό διάστημα παραμένει η υποβολή της αίτησής μου ενεργή για την προκήρυξη στην οποία έχω συμμετάσχει;

Το χρονικό διάστημα προσδιορίζεται από τους όρους και τις διαδικασίες που ορίζει η εκάστοτε προκήρυξη.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία αξιολόγησης;

Ανάλογα με την κατηγορία της προκήρυξης (τακτικό ή έκτακτο προσωπικό), το πλήθος των θέσεων προς κάλυψη και τον όγκο των υποψηφιοτήτων ανά θέση, η διάρκεια της διαδικασίας αξιολόγησης ποικίλλει. Ένας μέσος χρόνος ολοκλήρωσης της διαδικασίας είναι από 2 έως 5 μήνες.

Αναβαθμίστε τον browser σας

Για την περιήγηση στην ιστοσελίδα προτείνεται η αναβάθμιση του browser σας.

Ραντεβού Ραντεβού appointment form