Ευκαιρίες Καριέρας

Στο πλαίσιο του ευρύτερου πολυεπίπεδου μετασχηματισμού μας, επαναπροσδιορίζουμε και την ταυτότητά μας ως επιθυμητός εργοδότης.

Κινούμαστε, αλλάζουμε, εκσυγχρονιζόμαστε.

Στη νέα ενεργειακή εποχή που διανύουμε, στη ΔΕΗ στόχος μας είναι να είμαστε σε συνεχή κίνηση, να αλλάζουμε και να εκσυγχρονιζόμαστε με πολυδιάστατο και πολύπλευρο τρόπο, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις προκλήσεις του νέου ιδιαίτερα ανταγωνιστικού, οικονομικού και ρυθμιστικού περιβάλλοντος του κλάδου μας.

Στο πλαίσιο του ευρύτερου πολυεπίπεδου μετασχηματισμού και της διεύρυνσης του πεδίου, στο οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία μας, επαναπροσδιορίζουμε και την ταυτότητά μας ως επιθυμητός εργοδότης. Ταυτόχρονα δημιουργούνται νέες ανάγκες σε δεξιότητες και ρόλους για την όλο και πιο αποδοτική λειτουργία της.

Αναζητούμε λοιπόν ενθουσιώδεις υποψηφίους με δεξιότητες, γνώσεις και χαρακτήρα που θα ταιριάξουν στην κουλτούρα μας, θα στελεχώσουν τις δομές μας και θα αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα στο συνολικό αποτέλεσμα της ομάδας.

Αν σας αρέσει να στοχεύετε ψηλά, αν επιδιώκετε να εξελίσσεστε συνεχώς, αν αναζητάτε ένα ενδιαφέρον αντικείμενο εργασίας σε έναν οργανισμό με ιστορία και αξίες και αν θέλετε να συνεργαστείτε με εξειδικευμένα στελέχη υψηλής δυναμικής που θα σας μεταφέρουν την εμπειρία τους και τις τεχνικές τους γνώσεις, μπορείτε να ανατρέξετε στις ευκαιρίες καριέρας που παρουσιάζονται εδώ και να υποβάλλετε το ενδιαφέρον σας και την υποψηφιότητά σας!

 

Αναβαθμίστε τον browser σας

Για την περιήγηση στην ιστοσελίδα προτείνεται η αναβάθμιση του browser σας.

Ραντεβού Ραντεβού appointment form