Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Για την ηλεκτροδότηση φωτεινών επιγραφών σε δήμους του Νομού Αργολίδας

Για την ηλεκτροδότηση φωτεινών επιγραφών σε δήμους του Νομού Αργολίδας


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ                                                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣχετικά με το θέμα ηλεκτροδότησης φωτεινών επιγραφών σε 97 περιπτώσεις στους Δήμους Κρανιδίου και Ερμιόνης του Νομού Αργολίδας για το οποίο έγιναν αναφορές από Μ.Μ.Ε την Κυριακή 22-4-2007 από τη ΔΕΗ διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

1. Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν ηλεκτροδότηση φωτεινών επιγραφών οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μετά από ειδικές άδειες που χορηγήθηκαν από τους Δήμους και Κοινότητες της Περιοχής στις αρχές της δεκαετίας του ΄90.

2. Στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες ηλεκτροδότησαν με παράνομες δικές τους επεκτάσεις αυθαίρετες κατά βάση παραθεριστικές κατοικίες. Οι κατοικίες αυτές με ευθύνη των ιδιοκτητών τους δεν εντάχθηκαν στην διαδικασία ηλεκτροδότησης αυθαίρετων κτισμάτων που προβλέπει ο νόμος Ν.3212/03.

3. Η Δ.Ε.Η. Α.Ε. είναι υποχρεωμένη βάσει του Ν.2946/01 και της ΚΥΑ 52138/03 να διακόψει την ηλεκτροδότηση των φωτεινών επιγραφών στις περιπτώσεις που αυτές δεν εντάσσονται στις διατάξεις της ανωτέρω νομοθεσίας.

4. Προς τούτο έχει απευθύνει στους εν λόγω ιδιοκτήτες σχετική επιστολή για τακτοποίηση του προβλήματός τους.


Αθήνα, 22 Απριλίου 2007                                                                                   ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay

ΚΔΕΠ


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.