Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Επίσκεψη του Προέδρου της ΔΕΗ σε ΑΗΣ & ΥΗΣ της Β. Ελλάδας

Επίσκεψη του Προέδρου της ΔΕΗ σε ΑΗΣ & ΥΗΣ της Β. Ελλάδας


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Υδροηλεκτρικές και θερμοηλεκτρικές μονάδες της ΔΕΗ στη Βόρεια Ελλάδα επισκέφθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Τάκης Αθανασόπουλος κατά το διήμερο 20 και 21 Απριλίου 2007.
Ειδικότερα, ο κ. Αθανασόπουλος ενημερώθηκε από τους διευθυντές των Υδροηλεκτρικών Σταθμών Πολυφύτου, Σφηκιάς, Ασωμάτων, Θησαυρού και Πλατανόβρυσης και του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Κομοτηνής σχετικά με θέματα της αρμοδιότητάς τους.
Ο κ. Αθανασόπουλος επισκέφθηκε και ενημερώθηκε εκτενώς από τα στελέχη για την πορεία εργασιών του Υδροηλεκτρικού Έργου Ιλαρίωνα, το οποίο κατασκευάζεται στον Αλιάκμονα και το οποίο προβλέπεται να εξασφαλίζει παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας 415,7 MWh ετησίως. Με την ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού έργου θα είναι δυνατή η απρόσκοπτη ύδρευση της πόλης της Θεσσαλονίκης και θα καλύπτονται οι αρδευτικές ανάγκες των κατάντη πεδιάδων Ημαθίας, Πέλλας και Θεσσαλονίκης, συνολικής έκτασης 900.000 στρεμμάτων. Το έργο θα διαθέτει σημαντικό όγκο νερού σε υπερετήσια βάση, δηλαδή σε περιόδους ξηρασίας, σε συνδυασμό με τα κατάντη υφιστάμενα Υδροηλεκτρικά Έργα, ενώ παράλληλα δημιουργεί προοπτικές τουριστικής αναβάθμισης περιοχών των νομών Κοζάνης και Γρεβενών. Το φράγμα θα έχει στέψη στο υψόμετρο των 410 μ, ύψος 130 μ., όγκο 8,8 εκατ. μ3 και προβλέπεται ότι θα τεθεί σε λειτουργία στα τέλη του έτους 2010.
Στους χώρους των μονάδων ο κ. Αθανασόπουλος είχε διάλογο με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, οι οποίοι του εξέθεσαν τα αιτήματά τους και ενημερώθηκαν από τον ίδιο για τις βασικές προτεραιότητες του στρατηγικού σχεδιασμού της ΔΕΗ.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος συναντήθηκε με τοπικούς παράγοντες με τους οποίους συζήτησε θέματα κοινού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της πολιτικής της Επιχείρησης για ενίσχυση των σχέσεων συνεργασίας με τις τοπικές κοινωνίες.


Αθήνα, 23 Απριλίου 2007                                                                                              Από το Γραφείο Τύπου

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay

ΚΔΕΠ


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.