Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Εξόφληση λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος

Εξόφληση λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος


                                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, με ημερομηνία 16.11.2011, σχετικά με την εξόφληση λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, η ΔΕΗ διευκρινίζει ότι, στις 18 Νοεμβρίου, εννέα εργάσιμες ημέρες μετά τη λήξη των πρώτων λογαριασμών που συμπεριλαμβάνουν τη χρέωση του Νόμου 4021/11 για το Ειδικό Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ), πάνω από το 78% του συνόλου των λογαριασμών που έχουν εκδοθεί έχει ήδη εξοφληθεί. Δηλαδή, από τους 86.187 λογαριασμούς που έληξαν έχουν εξοφληθεί οι 67.140.

Επίσης, η ΔΕΗ επισημαίνει ότι:

- Σε αντίθεση με ορισμένα δημοσιεύματα, οι εντολές αποκοπών σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στάλθηκαν κανονικά από τη μηχανογραφική υπηρεσία της ΔΕΗ.

- Εν αναμονή νέας Υπουργικής Απόφασης σχετικά με το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων και η οποία ενδέχεται να επιφέρει κάποιες αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη, η Διοίκηση της Επιχείρησης έχει δώσει εντολή αναστολής των αποκοπών που σχετίζονται με τη μη εξόφληση λογαριασμών που συμπεριλαμβάνουν το Ειδικό Τέλος.

- Κανονικά συνεχίζονται και πραγματοποιούνται αποκοπές ρεύματος σε οφειλέτες που έχουν παλαιότερες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Επιχείρηση και οι οποίες είναι άσχετες με το Ειδικό Τέλος Ακινήτων. Ωστόσο, αυτό αφορά μόνο μια μικρή μειοψηφία των πελατών μας, καθώς η συντριπτική τους πλειονότητα συνεχίζει να εξοφλεί κανονικά τους λογαριασμούς ρεύματος.


Αθήνα, 21.11.2011

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay

ΚΔΕΠ


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.