Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης

Ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει την ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης της Εταιρείας, στον κ. Γεώργιο Τριανταφύλλη, από 28/4/2010.

Ο κ. Γεώργιος Τριανταφύλλης έχει εργαστεί στη ΔΕΗ συνολικά 29 χρόνια, έχοντας αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες σε θέματα διοίκησης και ανάπτυξης ενεργειακών έργων και μεγάλων δραστηριοτήτων της Επιχείρησης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γ. Τριανταφύλλης έχει διατελέσει Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Υδροηλεκτρικών Έργων (ΔΑΥΕ) από το 2001 έως και το 2007, ανώτερο στέλεχος της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής μέχρι και τις 13.1.2010, οπότε και ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Γραφείου Διοικήσεως.

Επίσης, παράλληλα με τα διοικητικά καθήκοντά του στη μητρική εταιρεία, έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. της ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ - θυγατρικής εταιρείας της ΔΕΗ - και Πρόεδρος Δ.Σ. σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Ο κ. Γ. Τριανταφύλλης είναι Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές Project Management στο Πανεπιστήμιο της Βρέμης.


Αθήνα, 29 Απριλίου 2010.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay

ΚΔΕΠ


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.