Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Oριστική δικαστική δικαίωση της ΔΕΗ για το Bobov Dol

Oριστική δικαστική δικαίωση της ΔΕΗ για το Bobov Dol


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


                                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο της Βουλγαρίας απέρριψε την αναίρεση κατά της απόφασης που είχε υποβάλει ο Βουλγαρικός Οργανισμός Ιδιωτικοποιήσεων για την εξαγορά, από τη ΔΕΗ, του θερμοηλεκτρικού σταθμού Bobov Dol στη Νοτιοδυτική Βουλγαρία.

Ως γνωστόν, το 2005 η ΔΕΗ στα πλαίσια του σχεδίου της για επέκταση των δραστηριοτήτων της στα Βαλκάνια, συμμετείχε σε διαγωνισμό, που προκήρυξε ο Βουλγαρικός Οργανισμός Ιδιωτικοποιήσεων, για την πώληση του πιο πάνω σταθμού, υποβάλλοντας την υψηλότερη προσφορά.

Τον Ιούνιο του ίδιου έτους ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος από τον Βουλγαρικό Οργανισμό Ιδιωτικοποιήσεων. Ακολούθως, η ΔΕΗ προσέφυγε στο Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο της Βουλγαρίας, και δικαιώθηκε πλήρως, ασκώντας αναίρεση κατά της πιο πάνω απόφασης.
Το Μάρτιο του 2006 ο Βουλγαρικός Οργανισμός Ιδιωτικοποιήσεων άσκησε αναίρεση κατά της πιο πάνω απόφασης, η οποία τελικά απερρίφθη.

Η τελεσίδικη αυτή απόφαση του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου της Βουλγαρίας, δικαιώνει πλήρως τη ΔΕΗ, η οποία αναμένει να κληθεί σε διαπραγματεύσεις, στα πλαίσια της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του σταθμού.Αθήνα, 21.06.2006                                                                                                Από το Γραφείο Τύπου

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018

E-bill & E-pay

ΚΔΕΠ


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο dei.gr .

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.