Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Ο κ. Παναγής Καρέλλας εκλέχθηκε ως μέλος - εκπρόσωπος Μειοψηφίας - στο Δ.Σ της ΔΕΗ ΑΕ

Ο κ. Παναγής Καρέλλας εκλέχθηκε ως μέλος - εκπρόσωπος Μειοψηφίας - στο Δ.Σ της ΔΕΗ ΑΕ


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008, η Έκτακτη Ειδική Συνέλευση των Μετόχων της Μειοψηφίας της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε., με απαρτία 31,23%.
Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η εκλογή νέου μέλους - εκπροσώπου των Μετόχων της Μειοψηφίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία και το Καταστατικό της Επιχείρησης, λόγω παραίτησης εκπροσώπου των από μέλος στο Δ.Σ.
Ο κ. Παναγής Καρέλλας εκλέχθηκε ως μέλος - εκπρόσωπος Μειοψηφίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ ΑΕ (ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος), για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος μέλους κ. Ιωάννη Γιαννίδη, δηλαδή μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2010.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΑΓΗ ΚΑΡΕΛΛΑ
Ο κ. Παναγής Αθ. Καρέλλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952. Μετά την αποφοίτησή του από το Κολλέγιο Αθηνών φοίτησε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς και στο DEREE COLLEGE, Τμήμα Διοικήσεως Επιχειρήσεων.
Από το 1976 ασχολείται ενεργά από ανώτατες διοικητικές θέσεις, σε οικογενειακού ενδιαφέροντος επιχειρήσεις στους τομείς της Κλωστοϋφαντουργίας, Ναυτιλίας και Διαχείρισης ακινήτων.
Από το 2000 ο κ. Καρέλλας συμμετέχει ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος στη Διαφημιστική Εταιρία SPRINT ADVERTISING S.A.
Από το 1995 έχει ενεργό συμμετοχή σε φορείς εκπροσώπησης του Ελληνικού Εμπορίου. Το 1999 εξελέγη Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, θέση την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα.
Είναι μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, ενώ από το 1999 είναι πραγματογνώμων στην Εθνική Αντιπροσωπεία του I.L.O. - Διεθνές Γραφείο Εργασίας στον ΟΠΕ.
Ο κ. Παναγής Καρέλλας από τον Ιούνιο του 2004 κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού κοινός εκπρόσωπος των εργοδοτικών οργανώσεων ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΣΕ, (ΟΑΕΔ).
Κατά το 2002 τιμήθηκε με το μετάλλιο της πόλης των Αθηνών.


Αθήνα, 31 Ιουλίου 2008                                                                              ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                          

            

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


Διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του 49% των μετοχών της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε

Sustainability Linked Bond (SLB) 2021

Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2019

PERSONAL DATA -GR_side banner


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ