Οικιακοί Πελάτες

Επαγγελματίες/Επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Επίσκεψη Προέδρου ΔΕΗ Α.Ε. κ. Α.Ζερβού, στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δ.Χριστόφια

Επίσκεψη Προέδρου ΔΕΗ Α.Ε. κ. Α.Ζερβού, στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δ.Χριστόφια


ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
                                            
                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 1η Αυγούστου 2011, στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Αρθούρος Ζερβός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ. Ο κ. Ζερβός δήλωσε πως η ΔΕΗ ΑΕ θα παράσχει κάθε δυνατή τεχνική βοήθεια για την ταχεία αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το Ηλεκτρικό Σύστημα της Κύπρου από την έκρηξη που σημειώθηκε στις 11 Ιουλίου. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) κ. Χάρης Θράσου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο, ο κ. Ζερβός συναντήθηκε, επίσης, με τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη και συζήτησαν θέματα που αφορούν την πορεία των εργασιών εγκατάστασης και λειτουργίας στην περιοχή του Ηλεκτροπαραγωγού Σταθμού Βασιλικού, σε χώρο του οποίου εγκαθίστανται οι ηλεκτρογεννήτριες (ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη) συνολικής ισχύος 70 MW, τις οποίες έστειλε η ΔΕΗ από την Ελλάδα.

Ακολούθως ο κ. Αρθούρος Ζερβός μετέβη στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού όπου ενημερώθηκε από ανώτατα στελέχη και τεχνικούς της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου για την με εντατικούς ρυθμούς εγκατάσταση των ηλεκτρογεννητριών και για θέματα που αφορούν γενικότερα την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε στο Ηλεκτρικό Σύστημα η πρωτοφανής έκρηξη. Αθήνα, 1 Αυγούστου 2011                                                               ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας email phone


Διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του 49% των μετοχών της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε

Sustainability Linked Bond (SLB) 2021

Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2019

PERSONAL DATA -GR_side banner


Κατεβάστε την εφαρμογή της ΔΕΗ